Monday, December 15, 2014

Toimus Fresh-up 2014 spordikohting


15. novembril 2014 korraldas JCI Rakvere Koda Rakvere Gümnaasiumi ruumides JCI igaaastast koolitusüritust Fresh-up, mille põhiteema oli seekord ajendatuna Liikumisaasta 2014 programmist LIIKUMINE ja SPORT.

Ürituse eesmärgiks oli tõsta osalejate liikumise alast teadlikkust, panna osalejaid rohkem märkama sporti ja liikumisharrastust üldisemalt ning mõistma liikumise osatähtsust meie igapäevases elus. Üritus oli suunatud JCI liikmetele ning osalejaid oli umbes 70.

Lisaks muudele huvitavatele tegevustele jagas Fresh-up`l osalejatega oma mõtteid liikumisest, motivatsioonist ning Elujooksust Kristjan Puusild.
Kristjan on psühholoogia-, pedagoogika- ja filosoofiaharidusega jooksukoolitaja, MTÜ Elujooks asutaja ja juht ning korraldab regulaarselt jooksulaagreid, koolitusi ja seiklusjookse ,www.elujooks.net.

Samuti toimus särtsakas ja põnev vestlusring „Terve Eesti eest ehk kuidas saada surematuks“, mille raames arutlesid liikumise ja spordi teemadel Aivo Normak – spordientusiast ning Liikumisaasta 2014, liigume.ee/ projektijuht, Ando Pehme (PhD) - Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonna spordipedagoogika ja treeninguõpetuse instituudi juhataja, Marko Torm – Lääne-Viru maavanem ning Eesti Ööjooksu, Virumaa Kolmikürituste ning liikumissarja “Terve Rakvere Liigub” idee autor, Kalle Palling – spordisõber ja Riigikogu liige. Vestlusringi modereeris Janek Popell (Coca Cola CC Hellenic tarneahela arendusjuht).
Targa Majas toimus ürituse ametlik afterparty :)

No comments:

Post a Comment