Monday, December 15, 2014

JCI Viljandimaa tähistas juubelit ja kutsub aastakoosolekule!

25.oktoobril tähistas JCI Viljandimaa oma 25. sünnipäeva. Enne piduliku osa algust saime kokku Viljandi veetorni juures, kus Heiki Raudla rääkis meile Viljandi ajaloost. Seejärel võtsime ette ajaloolise jalutuskäigu lossivaremetesse mille lõpus püstistasime autahvli JCI Viljandimaa poolt rajatud külakiigele Kirsimäel.
Seejärel liikusime Männimäe külalistemajja, kus kell 19 ootas meid pidulik õhtusöök. Õhtu jooksul tegime ajas tagasirännaku, nautisime kohaliku mustkuntsniku trikke ja saime videodisko saatel jalga keerutada. Mõned pildid leiad siit

JCI Viljandimaa juubelil tunnustasime ka Arno Kütti, nimetades ta JCI Viljandimaa auliikmeks. Arno on oma tegevuse ja suurte ideedega Viljandi jaoks märgilise tähendusega ettevõtja ning viimase aasta koostöö Viljandimaa kojaga on aidanud kojal leida uued sihid ning võimaldanud kohaliku kogukonna tegemistes ja tuleviku arengutes taas aktiivselt kaasa lüüa.
Viljandimaa kojal on nüüd 2 auliiget - Arno Kütt ja Helle Randrup-Lund Taanist, kes on alati oodatud kõigile koja suurematele üritustele.
 

20. detsembril kutsume kõiki Viljandi Pärimusmuusika Aita JCI Viljandimaa aastakoosolekule koos piduliku õhtusöögiga.
Aastakoosolekuga alustame kell 18:00, kus võtame kokku käesoleva aasta tegemised, tunnustame tegijaid ja valime 2015 aasta Viljandimaa koja presidendi ning juhatuse.
Orienteeruvalt kell 20:00 serveeritakse õhtusööki ja saame omavahel veel mõtteid jagada.

Koosolek-õhtusöögi eest tuleb tasuda omaosalusena 10 euri.
Palun registreeru aadressil http://doodle.com/3marctqcc7semt7s ja kinnita osalus ülekandega JCI Viljandimaa MTÜ arveldusarvele EE402200221013958698 (selgituseks: aastakoosolek).
Palun kõigil anda oma osalemisest teada hiljemalt 15.detsembriks.
Anna oma tulekust märku ka Facebookis.

Kohtumiseni Viljandis!

Martin Raud
JCI Viljandimaa

No comments:

Post a Comment