Monday, December 15, 2014

69. JCI Maailmakongress toimus sel aastal Saksamaal, Leipzigis

Eelmisel kuul, 24.-29.11 toimus Saksamaal, Leipzigis 69. JCI Maailmakongress. Erinevatest maailma riikidest oli kohale tulnud üle 4600 inimese. Eestlaste delegatsioon oli sel korral päris suur, kokku 39 täiskasvanut ning üks laps.

Esimesel päeval kohtusime tervituslõunaks, kus JCI Estonia president Kristjan Täht tervitas kõiki kohalejõudnuid ning soovis suurepärast konverentsinädalat!
Eestlaste konverentsi päevad möödusid: kuulates erinevaid key- note; külastades vingeid tehaseid nagu BMW, Porche, DHL; olles trade-show boxis ja jalutades kaunis Leipzigi vanalinnas nautides jõuluturgu.

Kõikidel õhtutel toimusid aga vinged peod ja after-party´d, millest eestlased võtsid osa ning pidutsesid varajaste hommikutundideni. Nii mõnelgi õhtul olid just Eesti mehed need, kes peo n.ö. ´käima tõmbasid´!
Viimasel õhtul kogunes Eesti delegatsioon enne Galat, kus JCI Estonia President Kristjan Täht pidas lõpukõne ning edasi nautisime vahuveini.

Eestlased organiseerisid ka sel aastal JCI Nordic Group´i ühist Trade Show boxi. Põhiliselt tutvustasime seal JCI Nordic Inspiration Conference 2015 `beyond borders` , mis toimub Tallinnas 20.-23.08 ja  ka Eestis toimuvat COC Akadeemiat (toimub 16.-21.03).  Palju tähelepanu sai Inspiration Confrence tänu sellele, et Leipzigi linnas liikus ringi konverentsi buss. Madis ja Henry sõitsid Saksamaale, Leipzigisse maailmakongressile JCI Nordic Conference reklaamidega ülekleebitud bussiga. Esimesel päeval saime parkida lausa Konverentsi Keskuse maja ees koos WC2014 peasponsor DHL-iga.

Suur- suur Aitäh Madisele, kes lahkesti eestlasi ja teisi meie sõpru linnas sõidutas. Levisid positiivsed kuulujutud  eestlaste ´peobussist´!
 Eestlased müüsid ka loteriipileteid, mille peaauhindadeks olid 1 tasuta pääse JCI Nordic Inspiration Conference 2015 (pilet 000066, Andreas Saksamaa) ja üks tasuta pääse COC Akadeemiasse (pilet 000156, Ray Iirimaa).

Trade Show boxis oli lõbus meeleolu ja seal toimus eestlaste eestvedamisel A Le Coq jookide degusteerimine, lisaks käisid paljud Eesti fännid nautimas meie vägijooki Vana Tallinn ja maitsmas erinevaid eesti komme.
Ka teised Nordic riigid olid kaasatud trade show boxi: norralased valmistasid koha peal oma imemaitsvaid vahvleid, mida pakuti nii maasikamoosi kui pruuni juustuga, lätlased pakkusid oma jooki Riia palsamit ning sprotisaiu, taanlased pakkusid shokolaadi :) ).

Soovin tänada kõiki, kes aitasid Trade Show boxi juures! Aitäh, et panustasite kommide ning likööri toomisega! Kõige enam aga soovin tänada neid tublisid, kes boksis rahvast lõbustasid ja meie riiki kõige paremast küljest näitasid! Kuulsin nii mõnegi suust, et boxis oli väga põnev ja huvitav ning tutvuti uute toredate sõpradega.
Aitäh meie partneritele - A Le Coq, Liviko, Estravel, Tallinna Linnavalitsus.

Maailmakongressil osalejad kodade kaupa: JCI Tallinn 10, JCI Toomemäe 7, JCI GO Koda 7, JCI e-koda 6, JCI Toompea 4, JCI Rapla 3, JCI Haapsalu 1 ja JCI Tartu 1 liige (t).

Triin Teekivi
JCI GO Koda
Eesti delegatsiooni juht Leipzigis

No comments:

Post a Comment