Monday, September 1, 2014

JCI SADA 2015


Aasta 2015 on eriline sest Tallinnas toimub 20-24 augustini JCI 100 sünnipäevapidu. 4 ööpäeva rõõmu, lusti, melu ja seiklusi koos sünnipäevakonverentsiga:  Nordic Inspiration Conference 2015 - JCI Estonia läheb üle piiri! "Beyond Borders" - Meeting Point for next generation entrepreneurs, leaders and change drivers 21-23. august 2015, Tallinn

Mis toimub: jõuline uute ideede vahetus, meelelahutus & networking nagu ikka JCI konverentsidel, aga sel korral on kõik teisiti. JCI vajab vaheldust ja uusi tuuli oma konverentsimaastikule ja seda me soovimegi pakkuda. Osalema on oodatud JCI-kad Lätist, Leedust, Soomest, Rootsist, Norrast, Taanist, Islandilt aga ka kõik teised JCI liikmed maailmas. JCI Estonia liikmed võõrustavad kõiki meie armsas, sumedalt suvelõpuses Tallinnas.
Kutsume konverentsile inimesed, kes juba on ületanud või siis tahavad väga oma piire ületada. Otsime partneriteks ja lugude rääkimiseks kastist välja mõtlemisega organisatsioone, inspireeriva kogemusega inimesi ja ärivaldkonna liidreid. Uurime, kuidas subkultuurid ühendavad eri rahvaid ja kultuure riigipiiridest hoolimata.

Konverentsil räägime inglise keeles ja nii on kirja pandud meie võtmesõnad:
Beyond Ourselves
Beyond the Status Quo
Beyond business as usual
Beyond National and Cultural Borders
Maailm meie ümber on täna väiksem kui kunagi varem. Võimalused ja väljakutsed on kirevad ja valik üüratu. Meie valikutest sõltub täna, milliseks muutub maailm homme. Kutsume kokku inimesi, kes elavad juba täna tulevikus. Koos muudame tuleviku reaalsuseks. Eesti keeles puudub tuleviku vorm ja keel on kultuuri ning tavade peegel. Järelikult juba meie kauged esivanemad ei elanud pea pilvedes tulevikust unistades, vaid lõid reaalse maailma siin ja praegu. Kogume kokku kõik võimalikud "hullud ideed", mis maailmas liikvel, leiame partnerid ja eestlastele kohaselt teeme ära. JCI Estonia 2015 suur sünnipäevaprojekt vajab iga liikme panust ja käed rüpes ootamine võib sind piiridesse jätta!
Korraldusmeeskonna kontaktid:
E-mail
info@nordic2015.com
Koduleht www.nordic2015.com

No comments:

Post a Comment