Monday, September 1, 2014

JCI Aastakonverentsile on registeerunud juba üle 200 osaleja!

19-21.09.2014 toimub Viljandis haridusteemaline JCI Estonia Aastakonverents 2014 „Targalt tulevikku“. Konverentsi eesmärk on käsitleda hariduse- ja harituse teemasid ning anda ülevaade uuematest õppimisvõimalustest. Tutvustame innovatiivseid erialasid ja õppemeetodeid ning arutleme mis tagab edu muutuvas majanduskeskkonnas. Uurime kuidas teha teadlikke valikuid, mis toetaksid nii isiklike kui ka tööalaste eesmärkide saavutamist. Hiljuti sai viimase lihvi ka konverentsi tutvustav video.
Reedene konverentsipäev on keskendunud põhiliselt haridusteemadele -  tihedas programmis saab kuulata mitmeid arvamusliidreid Eesti haridusmaastikult nagu innovatsiooniguru Alar Kolk, majandusteadlane Andres Arrak, ettevõtja ja visionäär Ott Pärna, terviseteadlane Kristjan Port, EBSi asutaja Madis Habakuk ja poliitikauuringute keskuse Praxis juhatuse esimees Annika Uudelepp. Päeva modereerib ja arutelu juhib Harald Lepisk.
Paralleelselt peasaali loengutele toimub reede pärastlõunal Viljandi kõrghariduse edendamisele suunatud teemablokk Maido Janke juhtimisel. Antud teemablokki soovime oma tulevikuplaanidest rääkima kutsuda kõigi Viljandi kõrgkoolide esindajad ning oma visiooni toob välja ka ettevõtja Arno Kütt. Päeva lõpetab ümarlaud, mille käigus soovime luua aluspinna Viljandi kõrghariduse edasisele arengule.
Lisaks kodumaistele esinejatele on võimalus osa võtta Timo Holopaineni inglisekeelsest esinemiskoolitusest ja Hollandi koolitaja Annemarie Steeni interaktiivsest seminarist. Varasemalt ka Pärnu Juhtimiskonverentsil esinenud Annemarie Steen on loovuse ja mängulisuse koolitaja, kes usub et imed algavad siis kui inimene väljub oma mugavustsoonist.
Laupäevane päev pakub rohkem arengu- ja juhtimispsühholoogia teemalisi loenguid. Koolitusfirma Invicta viib läbi intensiivkoolituse teemal „Efektiivselt delegeerimine“, mis koos praktiliste harjutustega annab oskused inimeste motiveerimiseks, et saavutada soovitud tulemust ja teha õigeid valikuid tiimis. Eesti juhtiv psühholoogiliste- ja värbamistestide koostaja Tripod esineb loenguga eduka juhi psühholoogilisest profiilist. Haridusfilosoof Ülo Vooglaid räägib inimese arengut mõjutavatest teguritest.
Viljandisse on tulemas ka JCI Maailmapresident Shine Bhaskaran Indiast, kes tervitab meid nii reedel, kui ka laupäeva hommikul ja osaleb ka gaalal. Tegemist on erakordse sündmusega, kuna igal aastal Maailmapresident Eestimaale ei jõua. Täpsem programm avaneb siit.
Registreerumine
Tuletame meelde, et gaalale mahub sel aastal maksimaalselt 230 inimest seega registeerumisega tasub kiirustada, sest kohad täituvad ilmselt lähinädalatel. Gala suure saali mahub maksimaalselt 170 osalejat ja tänaseks on kahjuks kõik need kohad täis. Järgmised registeerujad jäävad ootelisti, kui kohti peaks vabanema või paigutatakse Aida kohvikusse või lisaruumidesse ja tseremooniat saab jälgida rõdult. Kellele galal osalemine pole oluline pakume ka galata paketti. Vaata pakette siit ja juba registeerunud osalejaid siit.
Kõige aktiivsemad registeerujad on hetkel Toomemäe kojast. Neile järgnevad JCI Tallinn, JCI Toompea ja JCI Viljandimaa. Arvestades koja liikmete arvu on tublisti esindatud ka Haapsalu ja Rakvere kojad. Registeerumine kestab kuni 12.09.
Ööbimine
Kõigil registeerunutel soovitame koheselt endale ka majutus Viljandis broneerida. Tänaseks on Grand hotellis ja Ingeri Hostelis kohad täis. Küll aga jätkub veel kohti Centrumis ja Endla Hotellis, kuhu pakume Aastakonverentsi raames soodushindu Vaata lähemalt kodulehelt.

Rohkem infot leiate ka konverentsi kodulehelt: www.jci.ee/ak2014 ja Facebookist: www.facebook.com/jciak2014

Aastakonverentsilt leiab endale igaüks midagi põnevat! Registeerumisega tasub kiirustada!

Martin Raud
JCI Viljandimaa


No comments:

Post a Comment