Tuesday, April 22, 2014

JCI Korvpalliturniiri võitis taas JCI Viljandimaa

Suurel Reedel, 18.04 leidis Viljandi Spordihoones aset suur JCI Estonia Korvpalliturniir, eesmärgiga
selgitada välja parimate palluritega koda aastal 2014.

Viljandis oli kohal 8 võiskonda. Tasavägises finaalkohtumises alistas JCI Viljandimaa kõigest 2-punktiga JCI Tallinna. Pronksimängus võitis JCI Tartu/Toomemäe ühendvõistkond JCI Senat United rivistust. Turniiril mängiti sel aastal välja kõik kohad ja lõppjärjestus oli järgnev:
1) JCI Viljandimaa
2) JCI Tallinn
3) JCI Tartu/Toomemäe
4) JCI Senat United
5) JCI e-koda
6) JCI Rakvere/Haapsalu
7) JCI GO koda
8) JCI Rapla
Parimaks meesmängijaks valiti Marko Leib JCI Tallinnast ja parim naispallur oli Reili Naarits e-kojast. Täpseim vabaviskaja oli Jaanika Kurgjärv JCI Tartu/Toomemäe võistkonnast. Finaalmängude poolaegadel toimunud keskjooneviske võistlusel sopsas ainsana Sven Auliku
vise, millega auväärt senaator korraliku jackpoti teenis.
Lisaks palluritele kaasa elamisele oli pealtvaatajatel võimalik südamenädala raames Viljandi Spordihoones osaleda ka tervisealasel loengul teemal "harrastussportlase meelespea", mõõta olulisemaid tervisenäitajaid (KMI, vererõhk, kolesterool, veresuhkur jms) ja osaleda ka aeroobikatreeningul. Enne finaalmänge tervitasid korvapllureid ja fänne vinge tantsuprogrammiga mudilased Tanja tantsukoolist.
Peale turniiri kogunesid kõik sportlased ja fännid õhtusöögile elustiiliklubisse Podagra, kus toimus ka parimate auhindamine. Peale õhtusööki liiguti edasi kokteili- ja shotibaari Cheers, kus sai esmalt otseülekandes jälgida Kristjan Kanguri (Milano EA7) mängu Tel Avivi Maccabi vastu, millele järgnes korralik afterparty. Osad osalejad jõudsid sealt veel ka Tanel Padari ja Kolumbus Krisi esinemisi kuulama.
Esimene kodade vaheline korvpalliturniir toimus juba 1993. aastal ja selle võitis Toompea koda. Turniiri ajaloo vältel on aga kõige rohkem võite noppinud Rapla koda (9 korda), kellele järgneb Tartu koda 4 turniirivõiduga. Tallinna kojal ja nüüdsest ka Viljandimaa kojal on õnnestunud karikas koju tuua kolmel korral. Läbi aastate on traditsiooniks see, et võitja koda korraldab tuleva aasta turniiri.

Täname 2014 turniiri toetajaid: A. Le Coq, Print Best, Helios Kirjastus, HOPE spordiklubi, MyFitness spordiklubi, Viljandi Maavalitsuse Tervisetuba, Eesti Haigekassa, Eesti Õdede Liit, Grand Hotell Viljandi, elustiiliklubi Podagra ja kokteili- ja shotibaar Cheers.
Turniiri järelkaja ja pildidlingid leiate Facebook´ist 

JCI Viljandimaa


No comments:

Post a Comment