Tuesday, April 22, 2014

JCI Aastakonverents 2014 registeerumine on alanud

19-21.09.2014 toimub Viljandis haridusteemaline JCI Estonia Aastakonverents 2014 „Targalt tulevikku“.

Tänaseks on oma esinemised kinnitanud Andres Arrak, Ott Pärna, Alar Kolk, Madis Habakuk, Arno Kütt ja peatselt peaks neile lisanduma veelgi suuri visionääre ja parimaid praktikuid haridusmaastikult. Esinejate kohta võite täpsemalt lugeda meie kodulehelt.  Konverentsi modereerib Harald Lepisk ja peatselt on lisandumas inglise keelne programm.
Lisaks plaanime konverentsi päevase programmi raames erinevaid koolide ja ettevõtete külastusi.
JCI Estonia 25. aastase ajaloo jooksul toimub JCI Aastakonverents Viljandis esimest korda. Konverentsi päevased osad toimuvad hiljuti uuenduskuuri läbi teinud Sakala Keskuses ja konverents tipneb laupäeva õhtul toimuva TOYP tseremoonia ja JCI Estonia Auhinnagaalaga ning sellele järgneva piduliku õhtusöögiga Pärimusmuusika Aidas. Jooksvalt lisandub infot ka vabaaja- ja meelelahtutusprogrammi kohta.
Sel aastal pakume lisaks täispaketile võimalust soetada ka soodsam ilma galata pakett.

Kuni 1.05 kehtivad eriti soodsad early-bird hinnad. Vaata lähemalt meie kodulehelt.
Rohkem infot leiate ka Facebookist.
tulevikku“. Konverentsi eesmärk on käsitleda hariduse- ja harituse teemasid ning anda ülevaade uuematest õppimisvõimalustest. Tutvustame innovatiivseid erialasid ja õppemeetodeid ning arutleme mis tagab edu muutuvas majanduskeskkonnas. Uurime kuidas teha teadlikke valikuid, mis toetaksid nii isiklike kui ka tööalaste eesmärkide saavutamist.

JCI Viljandimaa

No comments:

Post a Comment