Monday, December 9, 2013

Go Koja tagasivaade 2013. aasta tegemistele


2013 aasta oli GO Kojale väga meeldejääv. Presidet Triin Teekivi eestvedamisel võtsime kotta juurde seitse uut liiget ning nüüd on GO Kojas kolmkümmend liiget. Selleks et kõikide uute ja vanemate kodalastega tuttavaks saada tekkis GO kojal tee ja koogiõhtute traditsioon. Kokkulepitud kuupäeval kogunetakse ühe liikme juurde, süüakse kooki, juuakse teed ning räägitakse endast ja kõigest muust aktuaalsest.

Koja suurimaks projektiks sel aastal oli Balti konverents (parem ülemine pilt). Läänemere konverents 2013. keskendus Läänemeremaade transpordile, energeetikale ja keskkonnateemadele. Konverentsi lõpetanud Rio De Janeiro stiilis basseinipidu on kindlasti meeldejäävaim pidu 2013.

Lisaks Balti konverentsile kutsuti Martin Lepa eestvedamisel ellu Koolitusteater, Vambola Vardja korraldas kanuumatka (parem alumine pilt), Margus Silluta rabamatka (vasak ülemine pilt) ning kindlasti ei saa jätta mainimata sünnipäevapidu.

Triinu algatatud kolmapäevane hommikukohv on muutunud iganädalaseks liikmete, külaliste ja huviliste kokkusaamise kohaks, kus arutatakse käesolevate ja tulevate projektidega seonduvat ning muud olulist ja vähemolulist.

Lisaks kõikidele kojasisestele üritustele võtsid GOkad aktiivselt osa ka aastakonverentsist, suvepäevadest, Rat Race’st (vasak alumine pilt), teiste kodade sünnipäevadest ning üldkogudest.

Aitäh kõikidele Gokatele meeldejääva aasta eest!

No comments:

Post a Comment