Thursday, May 6, 2010

Unelmate Pulmad e-Koja moodi

24. aprillil pidas e-Koda oma 10. juubelit stiilipeoga Unelmate Pulmad, kus kõik tüdrukud olid pruudid ja noormehed peigmehed.

Pidustused algasid juba reedel tüdrukute ja poissmeeste õhtutega. Tüdrukud tegid ennast soojaks kelmikas stripaeroobika trennis, meisterdasid Anneli juhendamisel osavate näppude ringis imekaunid pruudikimbud, tegid vanalinnas seksikates arstiõdede kostüümides poole tunniga kopsakaks rahasummaks kolme pudeli jagu viinapitse ning rokkisid ja tekitasid hommikuni elevust Venus Club’i laval. Poisid sõitsid kartautodega, tegid muid vallatusi ning jõudsid hommikuks klubisse Angel.

Laupäeval kell 15 koguneti vabadusristi alla, kus kõik pulmalised said endale üllatuskaasa ning peale laulatustseremooniat ja sõrmuste üleandmist liiguti ühtse pulmarongina Russalka juurde. Seal anti pruutide tõotus, sõideti õnnepaleese ja edasi suunduti peopaika Pedasele. Teel olid JCI Tallinna tublid aktivistid korraldanud linna piiril ka üllatuslikud pulmaväravad ning sümboolselt saadeti ära kõik mured.

Pedasel ootasid pulmalisi pidulik vahuveinilaud, pulmaisade Hanno ja Erlendi juhtimisel traditsioonilised eesti pulmarituaalid, Andra koolitus „Miks on abielu vajalik (mehele)“ ning kelmikas fotoshooting. E-koja eksperimentaalbändi Big Bang esimese kahe takti ajal tõusis e-Kojale traditsiooniliselt viimane kui üks hing lauast ning suundus tantsupõrandale, kust viimased vapramad lahkusid kell 8 hommikul. Kesköö paiku lõigati lahti imeilus ja sama maitsev pulmatort, sünnipäevalapsele anti üle kohalike kodade tervitused-kingitused ning jätkus vallatu pidu kuni hommikusaunani, kuhu vapramatest vapramad koos päikesetõusuga liikusid. Peale kosutavat pulmapidu said värsked paarid osa Airi fantastilisest pereteraapia ringist, mille käigus e-Koda jõudis järgmisele kvaliteeditasemele: oma kogemustest rääkisid eelkõige mehed!

Pulmapidu lõppes pühapäeva õhtutundidel ning kuluaarides sahistatakse tänaseni kestvatest mesinädalatest :)

E-Koda tänab kõiki fantastilisi külalisi ja sõpru, kes tegid ürituse nii meeldejäävaks ja eriliseks! Pilte toredast peost on võimalik näha Facebookis e-Koja lehelt.

Kohtumiseni järgmistel vallatutel üritustel!

Karin Laasmäe

Heidi Vilu

No comments:

Post a Comment