Monday, April 21, 2014

JCI Go Koja loengusari inspireerivad inimesed 2 - Anneli Ohvril

GO Koja loengusarja "Inspireerivad inimesed"
eesmärgiks on tuua kuulajaskonnani tuntuid esinejaid,

Loengusarja teiseks külaliseks on Annel Ohvril,
kes on silma paistnud ühiskondliku aktiivsusega projektide juhtimisel ja kes on paljudele noortele eeskujuks oma ettevõtlikkusega.

22.aprill
Koht:  Riigikogus
Kell: 19.30

Palun saada oma isikukood hiljemalt 20.04 kell 15.00`ks annika.neumann88@gmail.com

Anneli on silmapaistnud ühiskonnas väga mitmete ühiskondlike projektidega. Alustades Teeme Ära ja rahvusvahelise Let´s Do It´i eestvedamisega, on ta ka JCI GO Koja üks asutajatest. Anneli on olnud president ka JCI Estonia ja JCI Tallinna juhatuses. GO Koja ajal viis Anneli läbi sellised tuntud projektid nagu KILLERKOTT ning Prügihunt ja Superjänes. Anneli on Eestis tuntud kui kilekotiekspert ja teab sellest teemast väga palju. Lisaks kõigele sellele on Anneli väga tore inimene, kellega on väga meeldiv koos töötada ja aega veeta. Anneli on kindlasti paljudele noortele suureks eeskujuks!
Anneli räägib meile põhjalikumalt Teeme Ära ja Let´s Do It´i suurest organisatsioonist ja mis rolli on tema selles ettevõtmises kaasa teinud. Kindlasti saame kuulda ja teada palju harivat, kuidas juhtida rahvusvaheliselt väga suurt projekti ning kuidas turundada kampaaniaid.
Tegemist on tõesti väga harivate ja huvitavate õhtutega, kus saame rohkem teadmisi projketijuhtimise, meeskonnatöö koordineerimise  ja isikliku arengu valdkonnas.

Luba endale üks hariv õhtu!

Lisainfo:
Annika Neumann
annika.neumann88@gmail.com
+372 56 949 617

No comments:

Post a Comment