Wednesday, February 16, 2011

Üleskutse kodalastele: mõelge kaasa ECM-i teemal

Kallis kojakaaslane,

Kohe-kohe jõuab kätte kauaoodatud ECM2011 (Europeans Capitals Meeting 2011), mille kallal korraldajad juba üle aasta vaeva on näinud. Meie kindlaks sooviks on pakkuda külalistele sama meeldejäävat üritust nagu seda oli EC2006. Nüüd on Sinu kord! Tule meile appi oma säravate mõtete ja lahedate-lennukate ideedega!

Rapla Stardipaugul tegime algust ideede genereerimisega ja parimatele ideedele on välja pandud auhind. Kuna kojas on palju rohkem inimesi, kui need, kes Raplasse jõudsid, siis oleme kindlad, et ka põnevaid mõtteid on ringlemas märgatavalt rohkem :)

Seega, hea kodalane, palun võta hetk meenutamiseks, mida põnevat ja meeldejäävat oled Sina Tallinnas või Tallinna lähiümbruses ette võtnud – sõpradega, töökaaslastega, perega või millest põnevast oled lihtsalt teadlik. Jaga oma ideid ECM meeskonnaga. Püüame üheskoos tutvustada oma külalistele Tallinnat parimal meeldejääval moel.

EC2006 oli paljude arvates legendaarne just selle poolest, et eestlased suutsid üritusele erinevaid "maasikaid" juurde lisada. Kui Sul turgatab pähe põnev idee, millega võiks külalisi üllatada kas einestamas, koolitustel, saabumisel-lahkumisel, õhtuti pidutsemas, Tallinnat avastamas või ükspuha mil muul hetkel siin viibides, siis jaga ka seda meiega.

Kõik abivahendid (ajurünnakud sõpradega ja teiste kodadega, EC2006 korraldajate lõunaleviimine ideede saamise eesmärgil, konsultatsioonid asjatundjatega, korraldustiimi ristküsitlus programmi jms osas, jne...) on lubatud!

Parimaid ideid ootab auhind!

Saada oma mõtted hiljemalt 01.03.2011 meilile elis.paas@gmail.com.

No comments:

Post a Comment