Monday, July 8, 2013

16. juunil toimus JCI Open Tenniseturniir 2013!



6 juunil kogunesid võistlejad Tallinnas, Kadrioru tennisekeskuses, et pidada maha üks korralik tenniselahing.
Kokku oli sellel aastal turniiril osalejaid 19 ( 9 meest ja 10 naist).Võistlusformaadiks: vahetuvate paarilistega "iga-mehe" paarismäng.
Kahjuks  kokkulepped ilmataadiga olid sõlmitud ainult suusõnaliselt ja nii juhtuski, et peale 2 mängu väliväljakutel tuli vihma tõttu kõik võistlused siseväljakutele kolida. Hoolimata sellest jätkus rõõmu ja mängupinget terveks päevaks. 
Peale pikka  ja higist võistluspäeva  kogunes rahvas meeleolukale afterpartyle Pirital, kus tunnustasime turniiri parimaid ja nautisime päikselist õhtut koos grilli ja saunaga.
Parim mees ja naine said kaunid karikad ja kasti värskendavaid Alodrink mahlasid, lisaks olid auhinnalaual erinevate auhindadega väljas: TennisesT, Eclex, A. Le Coq.

JCI Open 2013 Tenniseturniiri võitjad
Naised :
I koht Helen Aavisto ( JCI Tallinn)
II koht Riina Kerner (JCI Viljandimaa)
III koht Katrin Seidelberg ( JCI Tallinn)
Mehed:  
I koht Marek Jürna ( JCI e-Koda huviline)
II koht Henrik Hald ( JCI e-Koda)
III koht Martin Raud ( JCI Viljandimaa)

Turniiril osalejad leidsid, et tennis on JCI-s väga popoulaarne ja tegelikult võiks turniiri korraldada rohkem kui üks kord aastas. 
Selle aasta JCI Open korraldaja e-Koda on ideega väga päri ning meeleldi nõus ka järgmise turniiri ise korraldama. Kui juba kord oled teinud, siis tead, mida järgmine kord veel paremini teha. 

Täname kõiki osalejaid ja jääme ootama taaskohtumist tenniseväljakul :)

Age Antsu 
JCI e-Koda President 2013 

No comments:

Post a Comment