Monday, June 10, 2013

Eesti Lastefondi stipendiumide üleandmisel tänati Eesti Ettevõtlike Noorte Koda antud panuse eest

2. juunil toimus Eesti Lastefondi stipendiumide pidulik üleandmine Lennusadamas.

SA Eesti Lastefond toetab juba 24. korda õppestipendiumiga neid lastekodu/asenduskodu noori, kes  on jätkanud haridusteed kõrgkoolis. Sel aastal on stipendiaate 22, on esmakursuslasi ja magistrante. Stipendiaadid õpivad:  Tartu Ülikoolis, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžis, Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias, Tallinna Tehnikaülikoolis, Tallinna Ülikoolis, Tallinna Ülikooli Katariina Kolledžis, Tallinna Ülikooli Haapsalu Kolledžis, Tallinna Pedagoogilises Seminaris, Tallinna Majanduskoolis, Pompea Fabra Ülikoolis, Eesti Maaülikoolis, Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolis, Võrumaa Kutsehariduskeskuses, Sisekaitseakadeemia Politsei- ja Piirivalve Kolledžis ja Majanduse ja Juhtimise Instituudis.

Kokku jagati sel aastal stipendiumiteks 7920 eurot.

ELF Stipendiumifond tänab toetajaid, kes mõistavad, märkavad ja hoolivad: PWC, Eesti Ettevõtlike Noorte Koda, Priit Press&Lilled lillepood, AS Antalis,  Riigikontrolli töötajad, Avon Eesti OÜ, Oriflame Eesti OÜ ja kõiki häid inimesi, kes on annetanud raha stipendiumifondi toetamiseks.
 
JCI Tartu on käesoleval aastal teinud koostööd ka TÜK Lastefondiga kliinikumide mängualadele mänguasjade kogemises. Loe selle kohta lähemalt siit ning siit.
 
JCI Tartu

No comments:

Post a Comment