Monday, April 15, 2013

"Koos Kooli" virgub talveunest!

Koos Kooli projekt on toimetanud oma teisel hooajal oktoobrikuust saadik, kuid projektimeeskonnast väljapoole see väga välja paistnud ei ole. Nüüd on meil välja kuulutada korraga kaks head uudist ja kaks üleskutset!
 
Koos Kooli projekti raames on valmis saanud toetajate paketid, mille abil on võimalik kaasata ettevõtetest toetajaid ja pakkuda neile vastu reklaamiväljundit. Pakettidega on võimalik tutvuda Koos Kooli kodulehel http://www.kooskooli.eu/p/soovid-aidata.html.
 
Teine hea uudis on see, et Koos Kooli tiimiga on liitunud uus liige Kimmo Paap, kes võttis enda vedada projekti turundamise. Kimmoga kohtusime esimest korda EBS Karjääripäeval 19.märtsil, kus Kaido ja Vivika hea müügitöö JCI suunal temas huvi äratas ja ta meiega liituda soovis.
 
2012.aastal oli Koos Kooli tuumiktiim kaheliikmeline. Sel aastal on põhimeeskond kasvanud kuue inimeseni. Ka ambitsioonid on eelmise aastaga võrreldes kasvanud kolmekordseks. Seega vajame me veel abi! Meil on kaks konkreetset ettepanekut, kuidas kodalased ja huvilised saavad projektile kasulikud olla ja suurperede laste esimesse klassi mineku rõõmsamaks teha:
 
1) Vajame annetusi heategevusloteriisse! Iga kodalane saab panustada projekti õnnestumisse sellega, et annetab ise või aitab levitada sõna ja selle kaudu aitab leida annetusi asjade näol, mis sobiksid loterii auhindadeks. Sobivad erinevad praktilised firmakingitused: saunalinad, seljakotid, helkurid, märkmikud, kalendrid jms mis rõõmustaks saajat, aitaks ühtlasi toetajat reklaamida ja projekti heaks raha koguda. Loteriiga rändame ka sel suvel mööda Eestimaa suveüritusi. Annetuste üleandmiseks võtke ühendust meilitsi aadressil kooskooli@jci.ee. Samal aadressil võib endast ka märku anda juhul, kui soovid suveüritustel meie projektitiimiga kaasas olla ning loteriid ja projekti tutvustust läbi viia!

2) Vajame inimest, kes aitaks aktiivselt toetajatele pakette müüa! Paketid on valmis ja projekti kodulehe kaudu leitavad, kuid et kiiremini ja tõhusamalt leida tee toetajateni ning võimalikele toetajatele paremini projekti olemust tutvustada, otsime inimest, kes oleks valmis telefoni teel ettevõtetega ühendust võtma. Kui väljakutse oma müügi- ja suhtlusoskusi läbi selle projekti treenida ja ühtlasi aidata kaasa heategevusele on sulle ahvatlev, siis motivatsioonipaketiga tutvumiseks võta ühendust Piiaga – 56568950, kooskooli@jci.ee
 
Hoia ennast Koos Kooli tegemistega kursis meie kodulehekülje ja Facebooki lehekülje kaudu :)
 

No comments:

Post a Comment