Thursday, April 11, 2013

KUTSE - Tule ja osale suurepärases rahvusvahelises projektis - Tallinn - Monte Carlo elektriautode maraton!


Tere kallid kojakaaslased!
 
Seoses käimasoleva Tallinn - Monte Carlo 2013 aasta elektriautode maratoni korraldamisega on kojal hea meel pakkuda mitmele noorele ja ettevõtlikule inimesele suurepärast võimalust isiklikuks arenguks, rahvusvahelise võrgustiku kasvatamiseks ning positiivsete muutuste ellu kutsumiseks.
 
Tallinn - Monte Carlo ralli on pika ajalooga. Eelmise sajandi 1930 - 1939 aastatel toimus ralli Tähtede ralli nime all. Monaco auväärse konsuli Jüri Tamm´e eestvedamisel alustati ralli korraldamist 2011 aastal uuesti - nüüd juba elektriautode maratonina. Rallit iseloomustab eelkõige säästva eluviisi propageerimine. Lisaks soodustab ralli regiooni linnade ja riikide vahelist koostööd, levitab teadlikkust ökoloogiliselt puhtamast transpordist ning loodetavasti teeb võimalikuks nn "rohelise koridori" tekkimise elektriautode laadimisvõrgustiku näol Põhja-Euroopast Vahemere äärde.
 
Võtsime seoses Euroopa Konverentsi toimumisega 2013 aastal Monacos ralli korraldajatega eelmise aasta lõpul ühendust ja tundsime huvi, kuidas me saaksime neile kasulikud olla. Esialgu oli meil endal kõigest väike soov, et saaksime osaleda rallil ning küsisime Jüri Tamm´elt, et kas ralli kuupäevade liigutamine oleks mõeldav. Pakkusime välja, et kui elektriautode saabumine Monacosse viia samale kuupäevale Euroopa Konverentsi algusega, saaks ralli sihtkohas oluliselt rohkem tähelepanu, kui eelmistel aastatel. Vastuseks saime, et kõik on võimalik ning nad olid juba ammu otsinud endale abikäsi organisatsiooni näol, kellel oleks rahvusvaheline võrgustik ning aktiivseid vabatahtlike, kes aitaks erinevates riikides ralli etappidevahelisi üritusi korraldada. Kes oleks selleks veel sobivam, kui maailma juhtiv noorte inimeste rahvusvaheline võrgustik - JCI.
 
Ralli aitab JCI organisatsioonil tervikuna nii kohalikul kui rahvusvahelisel tasandil:
- edendada kohalike kodade rahvusvahelist koostööd;
- algatada ning parandada erinevate riikide kohalike kodade ja omavalitsuste vahelist koostööd;
- tuua rahvusvahelise meedia tähelepanu JCI projektidele;
- toetada erinevate riikide kohalike kodade arengut ja nende teisi projekte;
- toetada säästvat ja keskkonnasõbralikku ettevõtlust;
- turundada JCI rahvusvahelisi konverentse;
- annetustega toetada JCI rahvusvahelisi heategevusprojekte, Monaco Prints Albert II fondi poolt läbiviidavaid üleeuroopalisi keskkonnaprojekte ning kohalike kodade heategevusprojekte.
 
JCI roll ei ole ralli tehniline korraldamine. Eelkõige oodatakse meie panust ralli turundamisel ning 8 riigis ja 27 linnas toimuvate etappidevaheliste ürituste korraldamise koordineerimisel. Ralli JCI poolne direktor on meile kõigile teada ja tuntud JCI Business Tallinn 2013 EVP Kaspar Soidla. Lisaks on tiimis särasilmsed Monika Olev, Reeli Tee, JCI VP International Kaspar Ilves ning tema naine Anete. Tiimi liikmeteks saame muidugi nimetada ka kõikide riikide kohalike kodade inimesi, kes on täna juba valmis aktiivselt kaasa lööma - lätlased, leedulased, poolakad, austerlased ja Monaco koja liikmed. Meil on olemas JCI tiimi auto, mis osaleb tervel rallil Tallinnast Monte Carlosse. Autoks on Tesla Roadster ning sellega tuleb starti JCI Belgia senaator Andre de Kegel.
 
Saame kõik aru, et sellise mastaapse projektiga oleme endale võtnud tohutu vastutuse. Samas õnnestumise korral saavad eestlased edaspidi lähtuda jätkuvalt juba legendaarseks muutunud loosungist "Everything is possible". Umbes 10 aastat tagasi unistasime Euroopa konverentsist Eestis, täna unistame Maailmakongressist Eestis - see on võimalik!
 
Õnnestumiseks vajame aktiivsete kojaliikmete abikäsi. Kui sa tunned, et selline projekt pakub sulle piisavalt väljakutset, siis võta palun ühendust ralli direktori Kaspar Soidlaga. Kirjuta või helista juba täna!!!
 
Kaspar Soidla
M: +372 51 299 14
S: kaspar.nordicparcel
 
Abi oleks vaja eelkõige partnersuhete haldamisel, rahvusvahelise heategevusloterii korraldamisel ja auhindade kogumisel, Euroopa Konverentsi messiboksi korraldamisel jne.
 
Vastutasuks pakume häid sõpru, rahvusvahelisi suhteid ja tuntust, rahulolu suurepärastest õnnestumistest ning edu korral tasuta osalemist Euroopa Konverentsil Monte Carlos.
 
 

No comments:

Post a Comment