Tuesday, March 19, 2013

Persoonilugu - Meie aktiivne ning alati särsilmne Go Koja president Triin :)


Jätkame ka märtsis enda toredate kojakaaslaste tutvustamisega, ning mitte ainult kojakaaslaste vaid lausa meie kodade tublide presidentidega, kes on meile kõigile eeskujuks ning teejuhiks meie tegemistes Eesti Ettevõtlike Noorte Kojas. Kui eelmises uudiskirjas õppisime veidi rohkem tundma JCI Estonia presidenti Kasparit, siis nüüd tutvume igati vahva ning tegusa GO Koja presidendi Triinuga :)
 
Koja liikmeskond uueneb ja vahetub üsna tihti ning päris kõik veel kindlasti ei tea Sind. Mis põhjusel ja millal sattusid esimest korda kotta ning kuidas Sa end ise tutvustaksid?
 
Sõbranna Katrin ( Katrin Järvemets (Kaerama) GO Koja President 2009a ) kutsus mind vahvale üritusele, kus pidavat olema palju toredaid inimesi :) Ja nii oligi :). 2008 aasta JCI Estonia Suvepäevad  Nahkmetsa Jahikoopas Järvamaal olid minu esimene kokkupuude JCI-ga ja väga vahvate jayceedega.
GO Koda tundus minujaoks ainuõige valik -  kindel fookus ja teotahtelised liikmed olid kojas olemas. 2008 a. sügisel võeti mind liikmeks ning sellest ajast saadik olen olnud GO kojas aktiivselt tegev.
 
Mida pead Sa ise oma kõige olulisemaks saavutuseks kojas?
 
Minu jaoks on kõige olulisem see, et olen olnud aktiivne liige kojas. Osalenud olen paljude teiste kodade üritustel ning loomulikult oma koja ettevõtmistes.
 
Milline on Sinu KÕIGE eredam mälestus JCI aegadest ning mis teeb selle mälestuse eriliseks?
 
Kõige eredamaks mälestuseks on minu esimene JCI Ball 2008 aastal. See oli nii võimas ja ilus :). Kõik osalejad kandsid maske ja naised ilusaid pidulikke kleite. Müstiline pidu oli! Ball toimus Kanal 2 stuudios, kus filmiti ´Tantsud Tähtedega´ saadet. Suurepärane interjöör JCI Balli jaoks. Eriline oli see pidu sellepoolest, et käisin seal oma uute heade sõpradega JCI-st ja tänaseks on nii mõnigi neist „JCI sõprades“ saanud minu väga väga heaks sõbraks ka väljaspool Koja tegevust.
 
Millised on Sinu ootused ja plaanid seoses käimasoleva Presidendiaastaga?
 
Kõige suurem soov on, et GO Kojast kujuneks avalik  arvamusliider keskkonnaalastel teemadel.
GO Koja eesmärgiks on viia ellu vähemalt üks suurem avalikkusele suunatud projekt aastas.
Aktiivset eeskuju näitan oma kodalastele :)  ja suhtlen personaalselt kõikide liikmetega.
 
Milline on GO Koja visioon eelseisval aastal?
 
Läbi noorte inimeste ühise koostöö anda panus keskkonna säästmiseks ja parandamiseks.
Me hoolime keskkonnast ja säästame seda. See visioon on meil kogu aeg.
 
Millega tegeleb Triin igapäevaselt väljaspool Koda ehk kuidas saaksid olla Kojakaaslastele kasulik? (Millises valdkonnas tegutsed jne)
 
Tegutsen juba 9 aastat tootmisega, täpsemalt tekstiilivaldkonnas. Minu poole võib pöörduda kui on nõu või abi vaja kardinate ja teiste kodutekstiilide disainimisel, valmistamisel ja paigaldamisel.
 
Mis on Sinu meelistegevused vaba aja sisustamiseks?
 
Kõige enam naudin looduses viibimist, mere ääres  jalutamist. Samuti meeldib lugeda ja häid filme vaadata. Mõõdukas sport :) , lauamängud, kokkamine, sügiseti seenelkäigud :) - need on tegevused, mis vaba aega sisustavad.
 
Oletame, et Sul on 30 sekundit, et idee JCIst maha müüa oma sõbrale. Kuidas see kõlaks?
 
Hei, hea sõber! Millega tegeled? Ah, et ei millegi erilisega. Mul on Sulle ettepanek, millest Sa ei saa keelduda, tule minuga kaasa. Mul on kohe-kohe kokkusaamine toredate aktiivsete inimestega, kellel on väga palju häid ideid ja tahet luua positiivset muutust nii endas kui meid ümbritsevas keskkonnas. Tule Eesti Ettevõtlike Noorte Kotta ehk JCI- sse sest siin saad osa võtta ja kaasa rääkida erinevatel teemadel. Meie selle aasta põhifookuses on teemad: keskkond, haridus, heategevus, ettevõtlus. Loomulikult ei puudu meie tegemistest ka fun :) . Tule juba täna!
 
Aitäh,
 
Triin

No comments:

Post a Comment