Wednesday, March 20, 2013

Balti konverentsi ühendab üheks õhtuks piduliku õhtusöögi kuumade Rio salsa rütmidega

Konverentsi meeskonna eesmärgiks on üllatada kõiki kohaletulijad, mistõttu meelelahutuse osas allahindlusi ei tehta. Meid on ootamas pidu, milles on nii glamuuri kui vabaks laskmise mõnu ja millesarnast varem korraldatud ei ole.
 
Õhtu esimene pool algab kell kaheksa piduliku õhtusöögiga. Pikk talv on seljataga ja kuna enamus meist ootab juba pikisilmi kevadet, siis toome seekord kevadehõngu ka õhtusöögile. Heidame korraks kõrvale formaalse black tie välimuse ja valime seekord kapist vabama ilmega viisaka ülikonna ning kokteilikleidi. Varakevad ja soojemad ilmad soosivad samuti, et naised saaksid juba heledamaid kevadkleite kanda.
 
Programmi algus on ametlikum ja sisaldab muuhulgas auhinnatseremooniat ja presidendi tervitust, kuid peamine rõhk on siiski hea meeleolu loomisel. Peasaalis ootab meid lisaks mustkunstnik Alexandr Zamashka (tutvu juba eelnevalt tema trikkidega www.zamashka.ee) ja bänd, kelle muusika taustal saame kõik oma peotantsu oskusi värskendada. 
 
Kell 11 liigume juba lõbusas tujus üheskoos edasi kuumale basseinipeole, kus on ees ootamas soe vesi, salsakoolitus ja suviselt kuumad tantsurütmid.. See on ideaalne soojendus neile, kes on minemas Rio de Janeirosse maailmakongressile ja teistele loome võimaluse nautida Lõuna-Ameerikat siinsamas Laulasmaal.
 
Kes ei soovi end märjaks teha, ei ole selleks kohustatud, sest piisavalt tegevust on ka väljaspool basseini. Eesruumis on avatud baar, saab tantsida DJ suviste rütmide järgi ja õppida salsat ning loomulikul niisama seltskonnas juttu ajada. Kes, aga  on basseinimõnudes huvitatud, saab lisaks erinevaid saunasid külastada.  
 
Basseini ääres ei ole samuti kindlaksmääratud dresscode'i - tunneme ennast mugavalt. Võib jätkata pidulikumas riietuses või käia vahepeal toas riideid vahetamas ja tõmmata selga juba suvised (ranna)rõivad. Soovijatele on piisavalt riietuskappe sealsamas spaa-s. Basseini minekki ei nõua ilmtingimata ujumisriideid, kellel piisavalt julgust võib kasvõi täisrõivas vette hüpata. Meeleolu hoiame üleval varaste hommikutundideni.

No comments:

Post a Comment