Monday, March 18, 2013

Heategevusjooksu Rat Race 2013 registreerimine on avatud!

Rat Race Tallinn 2013 toimub 3. juunil Raekoja platsil. Võistkonnad saavad ennast registreerida leheküljel www.ratrace.ee. Enne 19. märtsi registreerunute vahel loositakse välja sportlikke auhindu.
 
Rat Race toimub sel aastal kaheteistkümnendat korda 3. juunil Tallinna Raekoja platsil. Rat Race on New Yorgist alguse saanud kontoriinimeste meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus valgekraed jooksevad läbi kesklinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid. Ürituse eesmärk on tuua kontoris istujad päikese kätte ja nii läbi huumoriprisma propageerida liikuvat elustiili ja heategevust.
 
Rat Race osavõtutasudega, mida on senini kogutud enam kui 70 000 eurot,  toetatakse abivajajaid üle Eesti. Varasematel aastatel on koostööd tehtud Eesti Lastefondi Sihtasutuse ning Laste- ja Noorte kriisiprogrammiga. Viimased kolm aastat on toetatud andekate laste huvialaõpinguid koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga.
 
„Rat Race pakub osalejale head meelelahutust, võimalust panna meeskond proovile töövälises keskkonnas, võita põnevaid auhindu ning sellisele kontoriinimeste panusele ühiskonna arengusse ei lisandu ühtegi maksu,“ ütles 2013. aasta Rat Race Tallinn projektijuht Alari Arro.
 
Rat Race jooksu korraldab Eesti Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI Estonia, mis on rahvusvaheline võrgustik kuni 40-aastastele aktiivsetele inimestele. Organisatsioon pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhtimisoskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks ning innustab noori inimesi olema ühiskonnas aktiivsed. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 maailma riigis. Rohkem infot:www.jci.ee.
 
Ole Rat Race-i tegemistega kursis ka meie FB leheküljel.
 
Lisainfo,
 
Alari Arro
Rat Race Tallinn 2013 projektijuht
Tel: +372 5698 4553
E-post: alariarro@gmail.com

 

No comments:

Post a Comment