Sunday, November 25, 2012

JCI Toomemäe korraldas esmakordselt tutvumisõhtu :)


1. novembril 2012 tulid toomemäelased esmakordselt kokku tutvumisõhtule. Õhtu ei olnud üldsegi mitte mõeldud uutele huvilistele ja külalistele, vaid... meile kõigile – vanadele ja uutele liikmetele, kandidaatidele.

Kas me ikka teame, kellega koos me külg külje kõrval kojas oleme? Kes on need inimesed, kellega tulevikus „luurele minna“, kellega on võimalus algatada midagi uut ka isikliku idee või ettevõtmise raames, milline on see võrgustik, mis mind edaspidi alati toetab...

Idee korraldada tutvumisõhtu oma kodalastele tuli läbi mentorlusprogrammi. Varasemalt on tulnud tagasisidet, et uutel liikmetel on raske valida mentorit, kui ei tea vanu ja vanadel raske olla mentor, kui ei tunne hästi noori. Siit siis selge signaal, et oleks vaja kuidagi uusi ja vanu liikmeid omavahel rohkem kokku viia. Mida teha? Kuidas kõige efektiivsemalt seda teha? Lahendusena tuli mõte ära kasutada Business Network Eventi formaati, kus palju inimesi saab lühikese ajaga paljude inimestega suhelda. Sealjuures laienes mõte korraldada üritus mitte ainult uute ja vanade tutvumiseks, vaid kõigi liikmete omavaheliseks suhtlusõhtuks.

Mõeldud-tehtud. Nii saidki ühel õhtul 24 kodalast Volga restoranis kokku ja hakkasid omavahel rääkima. Üritust ohjas Harald Lepisk, kes andis korraldusi ja jälgis aega, millal paaride vahetust teha. Sai esitada üksteisele hulga küsimusi, mida võib-olla niisama poleks küsinud ja teada paljude huve ja tegevusi, mis varasemalt polnud jutukski tulnud. Lisaks sai harjutada enda kiiresitlemist ja kuulda teiste tagasisidet ja soovitusi, kuidas seda kõike veelgi paremini teha.

Õhtu oli täis tihedat suhtlust väga meeldivate kojakaaslastega. Boonusena  leidis kaks uut kandidaatliiget endale sobiva mentori ja teised „uued“ on sammukese lähemal sellele, et leida endale see õige teejuht.


No comments:

Post a Comment