Sunday, November 25, 2012

JCI Rapla heategevuskontsert „Sündinud Raplamaal“ lummas publikut ja kogus muusikastuudiole märkimisväärse summa – 13 230€!

Heategevuskontsert „Sündinud Raplamaal“ läks Sadolin Spordihoones täissaalile ja projekti raames koguti Rapla muusikastuudio toetuseks märkimisväärne rahasumma.

Ürituse projektijuht, JCI Rapla President 2012 Kaili Kalamäe andis laupäeval kontserdi lõpus üle sümboolse rahatšeki, millel summa 13 230€, Rapla Kultuurikeskuse juhataja Age Rebelile. Just kultuurikeskuse uutesse ruumidesse rajatakse muusika- ja helisalvestusstuudio, mis hakkab kandma Tõnu Susi nime. Tõnu Susi oli mees, kes oma südames kõigile kodupaiga muredele ning rõõmudele alati on kaasa elanud, olnud mitmete Rapla elu arendavate ettevõtmiste algataja ja elluviija, alati aidanud oma nõu ja jõuga. Üle Eestiliselt tunti Tõnu Susi rahvusvahelist mastaapi omava heli-, valgus-, video- ja lavatehnika rendi ning müügiga tegeleva firma Eventech OÜ asutaja ning juhina.

Heategevuskontserdil astusid üles Birgit Õigemeel, Siiri Sisask, Marek Jürgenson, Vaiko Eplik ja Riho Sibul, Katrin Karisma-Krumm, Maili Metssalu ja paljud teised Raplamaalt pärit andekad talendid. Kontserdi lõpetas projektkoor „Sündinud Raplamaal“, mis oli kokku kutsutud ekstra selle ürituse jaoks ning milles laulis üle 80 koorilaulja.

Videoklippide ja kirjade vahendusel olid kohale tulnud ka kolm Raplamaa meest, kes kontserdil esineda ei saanud, kuigi oleksid tahtnud. Raplas kasvanud ja koolis käinud näitlejatel Mikk Jürjensil, Priit Võigemastil ja Märt Avandil olid samal õhtul teatris etendused. Mikk Jürjens kirja ning teised videoklipi kaudu jagasid oma mõtteid Raplast ja sellest, mida kodupaik neile tähendab.

„Lummav“ oli sõna, millega kuulajad kontserti iseloomustasid. Suurepärane muusika ja pidulik õhkkond. Pärast kontserti tunnistas nii mõnigi, et ta on uhke, et on pärit Raplamaalt, kus tehakse sellist muusikat.
Lisaks heategevusfondi kogutud summale, kinkisid „Sündinud Raplamaal“ projekti raames muusikud Harmo Kallaste ja Kristo Rajasaare 1000€ R Music OÜ kinkekaardi.


No comments:

Post a Comment