Monday, December 26, 2011

Presidendiballist võttis osa rekordarv külalisi.

Detsembri alguses leidis aset JCI Estonia Presidendiball, millest võttis osa rekordarv külalisi (175 inimest). Õhtu läbivaks teemaks olid vampiirid ja meie kasutada terve suur Glehni loss.

Esimesed sammud balli korraldamiseks astus tiim juba kevadel kui pandi paika balli teema ja toimumiskoht. Vampiirid on kindlasti stiil, mis tekitab üsna tugevaid emotsioone ja samas annab väga palju võimalusi fantaasiat kasutada ning teha midagi meelejäävat. Ideid tuli korraldamise käigus meeletult palju aga kõiki neist ei õnnestunud ellu viia.

Juba alguses oli korraldustiimil selge, et tahame teha midagi uut ja põnevamat võrreldes eelnevate aastatega, midagi mis jääks inimestele meelde, kummutaks eelarvamused ja tõstaks osalemise aktiivsust. Otsustasime hakata müüdimurdjateks ja selles stiilis saatsime e-maili listi kõik reklaamkirjad. Lisaks kirjadele levitasime Monster Studio abiga tehtud balli trailerit, mis osutus väga populaarseks.

Balli jaoks oli Glehni loss teemakohaselt dekoreeritud ning mõjus koos arvukate küünaldega tõeliselt vampiirihõnguliselt. Olulise osa õige atmosfääri tekkimisele andsid juurde külalised, kes üllatavalt julgelt teemaga kaasa läksid, rõhutades vampiiristiili kostüümi ja meigiga. Lossi sisenedes sai igaüks kirjutada oma nime ehtsa sulega külalisteraamatusse ja sõlmida leping Dracula endaga.
Õhtu algas Eliis Pärna imelise lauluga ja presidentide tervitusega. Teiseks õhtujuhiks Eliisi kõrval oli Kaspar Ilves JCI Tartu kojast. Programmi osas astusid üles Gipsy Mania, JCI Tantsutrupp ja paljude JCI-kate lemmikbänd Kõlakoda. Pidulikult anti üle presidendiketid uue aasta presidentidele (JCI Estonia, JCI Estonia Senat, JCI Tallinn ja JCI Haapsalu), võeti vastu uus senaator ning autasustati aasta parimaid. Tants kestis poole ööni, sest peale südaööd jätkus pidu DJ Andrus Emersoni ja DJ Siim Lepisku muusika saatel. Ei puudunud ka õnneloos, mille peaahinnana loositi välja hinnaline tsiklikursus LOAD autokoolis.

Tagasiside põhjal tundub, et külalised jäid balliga rahule ja kuigi külaliste arv osutus suuremaks kui planeerida oskasime, läks kõik plaanipäraselt. Kindlasti mõjutas suurt osalejate arvu hea turundus ja JCI kodalaste mitmekesised etteasted kavas. Korraldajatele oli balli tegemine põnev väljakutse, mis andis juurde väärtuslikke kogemusi ja rõõmu õnnestunud üritusest.

Monika Olev

No comments:

Post a Comment