Monday, March 23, 2009

TALLINNA KODADE VASTLA- JA SÕBRAPÄEV



24.veebruaril toimus igati vahva üritus - kõikide Tallinna kodade ühisprojektina Vastla- ja Sõbrapäev. Projektitiimi koostöö sujus väga hästi. Kõikide kodade esindajad andsid oma panuse ja talvetaat toetas meid lumega (sula algas alles kolmapäevast). Meie koja aktivistid olid Kairi, Erki, Pille ja Ando.

Mida siis täpsemalt tehti?
Kogunesime TPI sillal ja laulsime ühe ühise hümni. Samal ajal jagunesime ka võistkondadesse- igaüks sai ühele põsele värvitud eesti lipu ja teisele vastava võistkonna embleemi. Edasi liikusime tõrvikute saatel mäele ja meid oli kokku ikka päris palju J
Mäel katsusime rammu - kes laseb kõige lühema ja kõige pikema liu. Toimus ka väike kodadevaheline pikima liu võistlus ja arvake ära, milline koda tuli võitjaks? J

Kohal oli ka JCI VP Anthony Noronha, kes kihutas koos meiega mantlihõlmade lehvides julgelt mäest alla.

Puude vahel sai maha peetud üks omaette huvitav mäng, kuulda oli hääli nagu röh-röh, auh-auh ja miau-miau. Just nii juhiti ”pimedate” tiimi nende sihtkohta, kuna sõnu ei tohtinud kasutada.

Peale mäel möllamist liikusime edasi Alfredi pubisse, kus meid ootas ees hernesupp ja vastlakuklid. Peale mõnusast kõhutäit mängisime peremängu. Tervest seltskonnast sai järsku 4 perekonda: Valentina, Valentini, Valentin ja Valentino. Kui pere leitud pandi pead kokku ühise luuletuse loomiseks. Allpool paar stiilinäidet:


Perekond Valentina

Vol 1 Nummi ootus
Armastuse säras
jääpurikas sulas ära (niiiiii nummmiiiii...)
Ja selles sulamise võlus
kadus ootuse valu (nummi ohtlik ootus...)


Vol 2 Petsi nummid ketsid

Ohtlikul Petsil on nummid ketsid
Silmad säramas, jääpurikas sulamas
Kui oleks veel võluvad vuntsid,
siis üleliigsed need ohtlikud ketsid.


Aitähh kõigile, kes kasa lõid!


Pille Seppar

JCI Toompea


No comments:

Post a Comment