Monday, March 23, 2009

JCI MAAILMAKONVERENTS 2018 EESTIS

“Võiksime tõsiselt arutada võimalust meelitada Tallinnasse mõni suurüritus. Siin on olnud 19 aastat tagasi olümpiaregatt. Meil on olnud Eurovisioon. Me saame varsti kogu Euroopa kultuuripealinnaks. Miks ei võiks me näiteks aastal 2020 olla koos Soomega jalgpalli EMi korraldajaks,” nii kirjutas tulevane Tallinna linnapeakandidaat Keit Pentus Postimehes.

JCI Spordiklubi toetab kahel käel vuti EM-i Eestis korraldamist! Samas oleme tõestanud JCI Eurokonverentsiga, kus oli 2300 osalejat, et suudame ka omapoolse suure panuse anda nii Tallinna linna kui ka kogu Eesti tuntusele.

Varasematest edulugudest ja JCI maailmapresidentide ning peakorteri utsitustest innustust saanuna otsustasime tuua 2018. aastal Tallinnasse JCI maailmakonverentsi! Mis võiks olla suurim väljakutse Eesti kojale ja parim kink just sellel aastal 100. juubeliaastat tähistavale Eesti Vabariigile?

Maailmakonverentsi korraldamine on ühteaegu nii suur väljakutse kui ainulaadne kogemus tegijatele. Selle osalejate arv kõigub 4000 (New Delhi 2008 Indias) ja 10 000 (Fukuoka 2004 Jaapanis) inimese vahel. Selleks, et väljakutsele vastu seista ja tutvustada Eesti maailmakonverentsi ideed, korraldame “soojenduseks” Tallinnas JCI European Capital Meetingu – Euroopa pealinnakodade miitingu ECM 2011.

Nii siis, suured plaanid on teoksil, millest jagub unustamatuid kogemusi ja värvikaid elamusi nii tänastele kui homsetele kodalastele. Kui soovid initsiatiivgrupis kaasa lüüa, kirjuta: president@jcitallinn.ee!

Ott Pärna, JCI Tallinn president 2008

Veiko Paalandi, JCI Tallinn president 2009

Valdar Liive, JCI Tallinn president 1995, JCI Estonia president 2000, JCI Senati president 2005

No comments:

Post a Comment