Friday, April 24, 2015

JCI Estonia Hawaii Suvepäevadel uus kuupäev 25.-26.07


Ootame Sind selle aasta  kirgikütvaimale ööpäevale paradiisirannas Hawaiil Kauksi puhkekülas, mis täis päikest ja naeru, lusti ja puusanõksu ning puuduma  ei jää ka märjad hetked ja sportlik moment. Selle aasta suvepäevad saavad olema erakordselt kirevad ja ranna naudingute rohked. Surfame, hulatame, volletame, limbotame, chillime ja tantsime tähistaeva all kuniks kuust saab päike:)

Võta kaasa pere ja ka sõbrad. Lastele leiame omad tegevused ja uued huvilised ei jää ka ilma tähelepanuta. Meie teeme omalt poolt kõik endast oleneva, et tagada JCI-katele üks kõige lahedam suvepäev, kus mõnusalt  oma lähedastega nii kodust kui kojast aega veeta, nautida head muusikat, jahutavaid kokteile ja laia valikut ranna- ja vee aktiviteete, mis on samal ajal nii fun kui ka võimalus ennast proovile panna nii üksi kui ka kojaga. 

Suvepäevade osalustasud on sel aastal ülisõbralikud:

- Tavahind 50 eurot –sisaldab ööbimist, 4 söögikorda, ühte eksootilist kokteili, õhtust rannapidu ja võrratut seltskonda.

- Hind lastele on 25 eurot. Sisaldab majutust, sööke ja piiratud mahus mängulisi tegevusi koos hoidjaga. Alla kahe aastased on tasuta.

- Mai kuu lõpuni kehtib sõbra combo hind, mis seisneb selles, et kui võtad kaasa sõbra väljastpoolt JCI-d, on teile kahe peale kokku hind 74 eurot. 

- Ühtlasi kuulutame välja ka grupi hinna- kui tuled oma kojast viiekesi, on hinnaks 225 eurot.  Moodustatud gruppidest ja combodest teavita palun aadressil jcisuvihawaii@gmail.com

Suvepäevadel osalemiseks palun registreeri ennast kodulehel www.jci.ee/suvepaevad2015

1 comment:

  1. Apostlite teod 16:31, 1. Korintlastele 15:1-8, 1. Peetruse 1:17-21, Johannese ilmutus 22:18-19 ------- Acts 16:31, 1 Corinthians 15:1-8, 1 Peter 1:17-21, Revelation 22:18-19

    ReplyDelete