Friday, March 27, 2015

JCI International Multitwinning toimub 14-17.05 Viljandimaal

14-17.05 toimub Viljandimaal JCI International Multitwinning. Multitwinningu eesmärgiks on arendada sidemeid sõpruskodade ja nende liikmete vahel ning võimaldada eelkõige kohalikul kojal tutvustada oma piirkonna ja riigi traditsioone ning vaatamisväärsusi. Tegemist on aastast-aastasse toimuva traditsioonilise rahvusvahelise üritusega, mida viimati võõrustasime 2007 aastal. Viljandisse on oodatud sõbrad JCI Heidelbergi (DE), JCI Liege (BE), Montpellieri (FR), Bergsche Maasi (NL), Odense (DK), Kajaani (FI) kodadest ja loomulikult kõikidest kodadest üle Eesti! Vaata täpsemalt meie videokutset siit.

Külalisi ootame aga esmalt Tallinna, kus 13-14.05 toimub pretwinning. Plaanime viia külailised hop-on-hop-off of bussituurile ning õhtul valida meelepärase restorani, kuhu minna ühiselt sööma. Neljapäeval on plaanis näidata osalejatele Tallinna vanalinna ja pärastlõunal korraldame transfeeri Viljandisse. Pretwinningul osalustasu pole (igaüks maksab omad kulud) ja rohkem infot leiab siit.

IMT ametlik programm algab N 14.05 õhtul Viljandis erilise linnaekskursiooniga ja millele järgneb mõnus koosviibimine koos suupistetega. Reedet alustame linnapea vastuvõtuga millele järgneb Viljandimaa Arenduskekuse ülevaade Viljandimaa ettevõtlus võimlaustest. Lõunasööki pakume Viljandi Gümnaasiumis ja peale lõunat jaguneb grupp kaheks - üks ettevõtte külastustele ja teine kesklinna tuurile. Reede õhtul toimub folgipidu Männiku Metsatalus. Laupäeval saaks korraldame külailistele bussireisi Mulgimaale, kus on plaanis esmalt külastada Polli aiandit ja Plantvalorit. Pärast lõunasööki tutvume teiste Mulgimaa vaatmisväärsustega ning laupäev ja kogu IMT tipneb galaõhtuga Sakala Keskuses. Pühapäeva hommikul toimub brunch ja peale seda korraldame transfeerid Tallinna ja Riiga. Kel rohkem aega võib veete pühapäeva Disc Golfi seltsis :) Vaata programmi siit.

Täisprogrammil (sisaldab transporti, toitlustust ja kogu programmi) osalemine maksab kõigile 150 EUR

Eestlastele pakume aga võimalust osaleda alates reede õhtust hinnaga 60 EUR (sisaldab toitlustust ja kogu programmi)

Võimalik on osa võtta ka ainult Galaõhtust Sakala keskuses, mille hinnaks on 45 EUR

Majutuse osas soovitame Männiku Metsatalu, kus ööbimine koos hommikusöögiga maksab 23 EUR/in

Täisprogrammile saab registeeruda http://www.jcimultitwinning.eu/?page_id=15 ja teiste pakettide puhul kirjuta palun viljandi@jci.ee

Oluline osa, milles IMT konseptsioonist on kodumajutus. Kodumajutuse võimaldamine külalistele on kogu IMT üks kandvaid põhimõtteid ja see võimaldab nii võõrustajale, kui külalisele kõige ehtsamalt kultuurilist elamust. Enamus külailistele pakume kodumajutust Viljandis aga kui kellegil on võimalust ja huvi pakkuda meie külalistele ka kodumajutust Tallinnas 13.05 ööseks, siis andke palun teadaviljandi@jci.ee

Rohkem infot www.jcimultitwinning.eu ja www.facebook.com/jcimultitwinning

Kõik sõbrad ja tuttavad on multitwinningule oodatud!

Parimate soovidega,

Martin Raud
JCI Viljandimaa IPP 2015

No comments:

Post a Comment