Tuesday, July 22, 2014

Senaatorid, olete oodatud Aastakonverentsile!

19-21. septembril 2014 leiab Viljandis aset haridusteemaline JCI Aastakonverents „Targalt tulevikku“. JCI Estonia 25-aastase ajaloo jooksul toimub JCI Aastakonverents Viljandis esimest korda. Konverentsi päevased osad toimuvad hiljuti uuenduskuuri läbi teinud Sakala Keskuses.
Konverents tipneb laupäeva õhtul toimuva TOYP tseremoonia ja JCI Estonia Auhinnagalaga ning sellele järgneva piduliku õhtusöögiga Pärimusmuusika Aidas.
Nagu kogu konverentsi programm on pühendatud haridusele ja uute teadmiste saamisele, siis oleme ka senatiprogrammi koostamisel selles lähtunud. Reedele oleme planeerinud põneva Juustukuningate juustukoolituse ning laupäeval on plaan sõita mõni kilomeeter Viljandist Tartu poole, kus asub endine Vana-Võidu tehnikum, praeguse nimega Viljandi Kutseõppekeskus (VIKK). Ühe võõrustajana võtab meid vastu kooli hing, direktor Tarmo Loodus, tuntud varasemast ka kui siseminister ja Viljandi Linna Volikogu esimees. Direktori juhendamisel tutvume moodsa, areneva tänapäevase kutsehariduse õppeasutusega. Vt lisa: http://www.vykk.vil.ee/
Seejärel veedame vanas kooli mõisahoone kammersaalis mõnusalt aega ühises kohvilauas endise põllumajandusministriga, sama kooli vilistlase, Helir-Valdor Seederiga. Kindlasti kuuleme natuke poliitika telgitagustest ja muud põnevat!
Lõunaks sõidame tagasi linna Sakala Keskusesse, kus peame Harmonia kohvikus traditsioonilise senati koosoleku ja sööme ühise lõuna. Õhtul on kõik Senaatorid oodatud TOYP tseremooniale ja JCI Estonia 25. tegevusaasta pidulikule galale Viljandi Pärimusmuusika Aita

Senatiprogramm on kõikidele konverentsi täispaketi ostnud senaatoritele hinna sees (kuni 1.08 maksab täispakett 95 eurot). Ainult senatiprogrammis osalevatel senaatoritelt ootame ekskursiooni ja lõuna eest panust 20 eurot. Võimalik on juurde osta ka Gala paket 55 euro eest. Täpsem info ja registeerimine siit.
Kõigil registeerunutel soovitame koheselt broneerida endale ka majutus Viljandis. Konverentsitiim soovitab eelkõige ametliku majutuspartnerit Grand Hotell Viljandi’t, mis asub kõigest 240 meetri kaugusel Sakala Keskusest. Ühene tuba maksab 39 eur/öö ja kahene 53 eur/öö ja tänaseks on juba paljud toad broneeritud! Lisainfo leiad siit.
NB! Eriti soovitan kiirustada Gala pääsmete ja hotelli broneeringutega, kuna kohtade arvud on piiratud!
Jaanus Voll
Senatiprogrammi juht

No comments:

Post a Comment