Tuesday, July 22, 2014

Aastakonverents pakub põnevaid haridus- ja arendusteemasid

Konverentsi programm täieneb pidevalt ja juba võime välja lubada programmi, kust leiab huvitavat kuulamist igaüks. Konverentsil käsitletakse haridus- ja harituse teemasid, saame teada kuidas teha teadlikke valikuid, mis toetaksid nii isiklike kui ka tööalaste eesmärkide saavutamist, ning arutleme mis tagab edu muutuvas majanduskeskkonnas.

Reedene konverentsipäev on keskendunud põhiliselt haridusteemadele -  tihedas programmis saab kuulata mitmeid arvamusliidreid Eesti haridusmaastikult nagu innovatsiooniguru Alar Kolk, majandusteadlane Andres Arrak, ettevõtja ja visionäär Ott Pärna, haridusfilosoof Ülo Vooglaid, terviseteadlane Kristjan Port, EBSi asutaja Madis Habakuk, ettevõtja Arno Kütt jpt. Päeva modereerib ja arutelu juhib Harald Lepisk. Aega jagub ka aktiivsele suhtlemisele ja ärikontaktide otsimisele sest Priit Liiva eestvedamisel leiab aset Business Network Event.

Lisaks kodumaistele esinejatele on võimalus osa võtta Timo Holopaineni JCI Presenterist inspireeritud esinemiskoolitusest ja Hollandi koolitaja Annemarie Steeni interaktiivsest seminarist.
Varasemalt ka Pärnu Juhtimiskonverentsil esinenud Annemarie Steen on loovuse ja mängulisuse koolitaja, kes usub et imed algavad siis kui inimene väljub oma mugavustsoonist. Tema koolitused on vahetud ja oma mängulise stiiliga haarab ta kiirelt kaasa kogu publiku.

Laupäev pakub rohkem arengu- ja juhtimispsühholoogia teemalisi loenguid. Invicta viib läbi intensiivkoolituse teemal „Efektiivselt delegeerimine“, mis koos praktiliste harjutustega annab oskused inimeste motiveerimiseks, et saavutada soovitud tulemust ja teha õigeid valikuid tiimis. Eesti juhtiv psühholoogiliste- ja värbamistestide koostaja Tripod esineb loenguga eduka juhi psühholoogilisest profiilist, kus saame teada milliseid juhiomadusi on võimalik endas arendada ja mida on raskem muuta. Ühtlasi tutvustab Tripod teste, mille põhjal inimesi värvatakse ja soovitud kompetentse hinnatakse.
Teise konverentsipäeva sisse mahuvad ka populaarne Maailmakohvik Harald Lepiski ja Kaspar Ilvese vedamisel, JCI Estonia üldkogu ja mitmed üllatus-esinejad, kelle kohta täpsem info juba järgmises AK uudiskirjas.

Monika Olev
Programmijuht

1 comment: