Monday, May 13, 2013

Juba sellel laupäeval on toimumas Rakvere Arenguseminar!


18.mail toimub Wesenberghi hotelli konverentsikeskuses Rakvere Arenguseminar,  mille peamisteks eesmärkideks on arendada kohalike alustavate ja kõrge kasvupotentsiaaliga ettevõtjate kontaktivõrgustikke ning julgustada neid väikelinnades ettevõtlusega tegelema.
 
On globaalne tendents, et järjest rohkem noori inimesi ja ettevõtlust kolib väikelinnadest tõmbekeskustesse. Nii ka Eestis, kus enamik suurettevõtteid asub Tallinna või Tartu lähistel. Regionaalse arengu seisukohalt on oluline, et ettevõtluskeskkond ja noored ei kaoks väikelinnadest. Eesti Ettevõtlike Noorte Koda väärtustab kohalikku ettevõtluskeskkonda ja soovib oma piirkondlike seminaridega aidata kaasa ettevõtete ja noorte väikelinnades hoidmisele ja isegi juurde meelitamisele.
 
Rakvere Arenguseminaril on esinemas hulk huvitavaid inimesi. Näiteks ettevõtja ja JCI Estonia President 2013 Kaspar Loog, Rakvere juurtega edukalt Ajujahi konkursil osalenud ettevõtja Vahur Mäe, Virumaa ettevõtja ja koolitaja Terje Bürkland ning samuti saame näha ettevõtlusteatri lühietendust Piret Põllu juhendamisel. Lisaks annab abilinnapea Allar Aron ülevaate Rakvere ettevõtluskeskkonnast.
 
2013. aastal toimuvad arenguseminarid Raplas, Viljandis, Haapsalus ja Rakveres. Igas linnas toimub äri kiirkohting, saab kuulda erinevaid ettevõtjaid, räägitakse toetusvõimalustest, toimub ajurünnak ja diskussioonpaneel kohaliku elu arendamise osas. Seminari interaktiivse formaadi ja meetoditega soovitakse süstida osalejatesse uutmoodi sära ja energiat. Arendades osalejate kontaktivõrgustikke on võimalik teha koostööd ja leida sünergiat.

Lisainfot seminari kohta leiab http://www.jci.ee/arenguseminar/

Väikelinnade Arenguseminar saab teoks JCI Estonia ja EAS-i koostöös.

Lugupidamisega,
Tarmo Saremat
 Rakvere Arenguseminari projektijuht
JCI Estonia MTÜ
 Mob: +372 51 17 369
 tarmo.saremat@gmail.com

No comments:

Post a Comment