Friday, August 24, 2012

JCI Toompea viis edukalt ja pidulikult lõpule heategevusprojekti Koos Kooli!

Märtsist juuli lõpuni korraldati JCI Toompea eestvedamisel heategevuskampaaniat „Koos kooli!", mille eesmärgiks oli toetada lasterikaste perede sel sügisel kooliminevaid esimese klassi lapsi. Koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga selgitati välja, et tänavu on projektiga võimalik abistada 356 kooliteed alustavat last.
Kampaania raames soetati kogutud annetuste eest nendele lastele koolikotid koos vajalike vahenditega. Selleks korraldati erinevatel suurüritustel heategevusloteriisid ning avati annetusnumbrid Elioni, EMT, Tele2 ja Elisa võrkudes. Knopka ja Sportlandi kauplustesse üle Eesti oli üles pandud annetuskastid. Samuti sai raha annetada ka Tallinnas Juustukuningate kaupluses ning Võru Magaziini poodides. Lisaks korraldati projekti Facebooki lehel toetuste kogumiseks iganädalaseid oksjoneid.
Tänu kogutud annetustele said lapsed ergonoomilise koolikoti koos koolitarvetega, mille hulka kuuluvad vihikud, pinal, kirjutusvahendid ja kunstitarbed. Muuhulgas on sponsorite poolt kotti lisatud veel suuhügieenitarbeid ja maiustusi.
Heategevusprojekt lõpetati lõbusa lõputseremooniaga 14. augustil NUKU teatris, kus 356 õnnelikku esimesse klassi astuvat last said pidulikult koolikotid kätte. Lisaks said lapsed tasuta külastada Nukumuuseumi ning nautida ehtsat nukuetendust.
JCI Toompea tänab kõiki annetajaid, panustajaid ning kaasamõtlejaid.

Vaata veelToompea koja blogist:

ja projekti kodulehelt: www.kooskooli.eu


No comments:

Post a Comment