Saturday, August 25, 2012

Aktiivsed kodalased korraldavad 2013. aasta Balti kevadkonverentsi


JCI Balti konverents on Eesti, Läti ja Leedu vahel liikuv konverents, mis sai 2008. aastal alguse siitsamast Eestist. Eestlased korraldavad seda 2013 aastal juba kolmandat korda. Järgmise aasta aprilli kuus toimuv konverents on varasematest ambitsioonikam ning kutsub lisaks Balti riikidele osalema ka kõiki teisi Läänemere ääres asuvaid maid.

Grupp aktiivseid jcikaid alustas suve alguses Balti konverentsi planeerimisega. Hetkel on korraldusmeeskonnaga liitunud 13 inimest, kes on kokku tulnud viiest erinevast kojast. Konverentsi eduka toimumise eestvedamise on enda peale võtnud GO Koda.

Läänemerega seonduvalt on palju muutumas; käivad mahukad uuringud, erinevad riigid on loomas mereseadusi ning ka EU on ümber vaatamas Läänemere jätkusuutlikuse strateegiaid. Ees ootab aeg, kus ka merenduses minnakse üle koriluselt viljelemisele.

Rannikuriigina on meil kasutada suurepärased teenused ja hüved, mida me merelt saame. Selleks, et need väärtused oleks kasutada ka meie järeltulijatel, on vaja korraldada nende kasutamine selliselt, et see võimaldaks teha investeeringuid selle hoidmiseks,  kaitseks ja majandamiseks. See kõik loob jällegi häid võimalusi ettevõtjatele. Konverentsi eemärk ongi pakkuda ettevõtjatele näha, millisedi võimalusi edukaks äriks pakub Läänemere (Baltic Sea) piirkond lähitulevikus.

Töötoad ja paralleelsessioonid käsitlevad turisminduse, transiidi, logistika ja Läänemereäärsete kogukondade teemasid, kus lambivalguse käes kõik uudne ning erinevate valdkondade edukad koosluse näited. Konverentsil jagatakse kindlasti ka ettevõtete positiivseid kogemusi, kuidas ärimudeli muutmine keskkonnahoidlikumaks on nende tulu suurendanud.

Muidugi oleme me konverentsi korraldamisel mõelnud palju meelelahutuse peale ja oodata on mitmeid meeldejäävaid ning säravaid seltskondlikke üritusi. Väikeseks vihjeks võib juba öelda, et kavas on aprillikuine, kuid siiski suvine ja ranna teemaline basseinipidu.

Kui tunned, et ka sul on põnevaid ideid JCI Balti konverentsi korraldamiseks või sooviksid meie meeskonnaga ühineda, siis ootame sinu kontakti avasüli.

Millal? 5-7 aprll 2013
Kus? Laulasmaa Spa
Sul on huvi? Kirjuta aadressile jcibc2013@jcigokoda.ee

No comments:

Post a Comment