Monday, May 2, 2011

JCI Rapla Gurmeeüritus ja JCI e-Koja 11. sünnipäev

Aprillikuu viimasel päeval toimus kahe koja, JCI Rapla ja e-Koja ühisüritus. Rapla koja poolt organiseeritud gurmeeõllede ja -õhtusöögi koolituste ja e-Koja traditsioonilise iga-aastase sünnipäevapeoga. Selleaastase peo teemaks oli „Loomad elutoas“.

Tegus päev algas juba ennelõunal kui loomadeks maskeerunud koja liikmed suundusid üheskoos Tallinna Loomaaeda ekskursioonile – omasuguseid külastama. Loomulikult tekitas loomadeks maskeerunud seltskond külastajate seas kordi enam elevust kui nende loomade vaatamine, kes oma puuris või aias viibisid.

Seejärel võeti suund Nõval asuva Villa Nõva poole, kus ootas meid juba ees Servaali OÜ tegus meeskond, et alustada koolitusega – seekord siis gurmeeõllede koolitusega. Ära sai kuulatud kogu maailma tarkus õllede valmistamisest kuni maailma turuosadeni välja. Kokku sai degusteeritud 10 erinevat marki õlut. Nautisime parimaid maitseid juhtivatelt õlletootjatelt maailmas. Oli elu emotsionaalseim ja lõbusaim koolitus.

Pärast õllekoolitust ootas meid presidendi peakokk Inga kööki. Oli aeg asuda gurmeeõhtusööki valmistama. Igaüks meist sai köögis toidutegemises kaasa lüüa. Lausa imeline, millise mängleva kergusega õnnestus peakokal väga ülevas ja lõbusas meeleolus õllekoolituselt naasnud kodalased koos kokkama panna. Valmistasime 4-käigulise õhtusöögi, mille road olid imelised ning maitseelamus oli iga käigu puhul garanteeritud.

Peale õhtusööki algas iga-aastane e-Koja oluliseim sündmus ehk sünnipäevapidu. Kõik karvased ja sulelised võtsid kohad sisse tantsupõrandal ning viimased lahkusid sealt alles hommikuvalges. Loomulikult toimus sünnipäevapeo raames ka traditsiooniline loterii-allegrii ja saun. Saunatajatel oli hea võimalus ennast peale sauna jões turgutamas käia ning hoolimata 2-kraadisest veetemperatuurist ujujaid jagus.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et üritus oli 100% õnnestunud ning andis hea võimaluse kahe koja liikmetel üksteist paremini tundma õppida ning koos midagi lahedat ära teha.


JCI Rapla koja nimel Cätlin Ingverg


No comments:

Post a Comment