Monday, June 14, 2010

JCI Euroopa Konverentsi kiirkokkuvõte


9-12 juunil 2010 toimus Taanis, Arhus'i linnas JCI European Conference 2010. Kohal oli üle 1200 delegaadi enamikest Euroopa riikidest. Eesti delegatsioon oli 15-liikmeline.

Paar asja, mille üle mul on eriti hea meel:

JCI Spordiklubi algatus pälvis auhinna "Euroopa parim PR projekt".

Harald Lepisk jäi European Public Speaking Championship'is 2. kohale. Paljude meelest väärinuks Harald esikohta, kuid žürii hindas seekord kõrgemalt konservatiivsemat tütarlast Londonist, kelle kõne oli traditsioonilisem. Harald oli finaalis juba teist aastat järjest ning ta tõenäoliselt ei jää see viimaseks korraks. Järgmine Euroopa tasemel võistlus toimub 2011 Tarragonas (Kataloonia) ning maailmataseme finaal Brüsselis (Belgia). Loodame, et järgneva aasta jooksul toimub ka JCI Estonia avaliku esinemise võistlus, kus teisedki huvilised saavad võimaluse maailma tasemele jõuda.

Harald Lepisk tegi konverentsil ametliku 1,5-tunnise koolituse "Your personal strategy workshop". Täismaja, 50 inimest saalis.

Eesti delegatsioonis oli nii senaatoreid kui esmakordselt rahvusvahelisel konverentsil osalejaid. Näiteks veel mõni aasta tagasi Toomemäe koja lihtliige olnud Liina Joller juhtis nüüd JCI maailma taseme asepresidendina konverentsi auhinnatseremooniat. Igaüks meist muudab maailma omal moel. Iga liige suurendab meie mõju ehk impact'i kohalikus kogukonnas.

No comments:

Post a Comment