Sunday, February 21, 2010

Stardipauk Raplas

Uue aasta avalöök anti 6. veebruaril Raplas iga-aastasel Stardipaugul, millele järgnes pidulik Aasta Alguse Pidu. Stardipaugu seekordseks peaesinejaks oli Eesti majandusminister Juhan Parts, kes rääkis Eesti konkurentsivõimest, meie positsioonist, võrreldes teiste riikidega ning tutvustas lühidalt ka konkurentsivõime hindamise tingimusi. Tuli välja, et hr Parts on hea jutuga ning kui vaja, siis oskab ka nalja visata. Stardipaugu teiseks esinejaks oli Andrus Lehtmets, kelle esmaabiteemaline koolitus oli silmiavav ning mitmed kuulajad seda ka kiitsid. Samal ajal toimus ühtlasi JCI Estonia üldkogu, kus lisaks muudele olulistele teemadele sai iga koda võimaluse teistele tutvustada oma uue aasta plaane.
Päeva lõpetus Rapla koja korraldanud Aasta Alguse Peo, mille teemaks oli seekord „Must ja valge“. Ka kohalikud õhtujuhid Ursula Muddi ja Kristjan Kaer olid teemakohaselt korraga must-valged ehk siis tegelikult hallid. Kohal olid kodalased üle Eesti, Raplamaa ettevõtjad ning üritusel osales ka VP Thomas Meuli Šveitsist. Õhtu jooksul anti üle JCI Rapla presidendikett järgmisele presidendile Tanel Samuelile ning jagati välja ka Rapla koja auhinnad. Oh üllatust – uus president Tanel Samuel käis järjes auhindu noppimas nii aktiivsuse, hea projektijuhtimise kui lihtsalt mõnus olemise eest! Auväärse punkti auhindade jagamisele pani senaatoritiitli üleandmine JCI Rapla kauaaegsele liikmele Ursula Muddile. Ka meelelahutusele olid korraldajad mõelnud – oma etteaste tegid nii Miss Rapla 2010 kandidaadid, flamenco ja kõhutantsu harrastajad kui ka kitarriduo Mikk Pedaja ja Peter Põder. Tantsumuusikat mängis ansambel Roadrunner. Muidugi ei puudunud ka loterii, kus auhindu oli mitmesuguseid. Kõige ehedamaid emotsioone loterii osas väljendas Rapla liige Kaur Vaabel, kes võitis nii kasti kesvamärjukest kui ka peaauhinna – musta ja valge lambanaha.
Kokkuvõttes võib öelda, et see üritused olid igati kordaläinud. Päev tõi enda kindlasti kaasa huvitavad esinejad, meeldiva seltskonna ja mõnusa meelelahutuse. Kes aga seekord aasta avalöögile ei jõudnud, siis soovitan järgmise aasta alguses silmad-kõrvad info osas lahti hoida, sest tegu on tõesti vahva üritusega!

Üritust kajastas kohalik nädalaleht Nädaline, kus andsid intervjuu JCI VP Liina Joller, JCI VP Thomas Meuli ja JCI Estonia VP Piret Sepp.

Pilte vaata siit

Maarja Maasikamäe
JCI Tallinn

No comments:

Post a Comment