Sunday, February 21, 2010

See konverents on Sinust – pane oma parimad omadused tööle

Seekordne JCI Balti konverents on nii põneval teemal, kui vähegi olla saab – see konverents on Sinust. Sellel ühepäevasel väga intensiivsel koolitus-sündmusel on Sul võimalik luua enda persoonibränd. Persoonibrändi loomine tähendab enda parimate omaduste kaardistamist ning tegutsemist nõnda, et Sinu jaoks olulised huvigrupid teaksid, milles Sa hea oled.

Koolituspäev koosneb kolmest põhimoodulist, millest esimene aitab Sul luua suure pildi sellest, kuidas ühte persoonibrändi üles ehitatakse. Selleks oleme kohale kutsunud rahvusvahelise turundusprofessori Marco Protano USA-st, kes oma ulatusliku kogemuse ja karismaatilise esitlusviisi abil aitab Sul mõista, kuidas enda visioonist tulemusteni jõuda.

Suurele pildile järgneb koolituste moodul, kus Sul on võimalik valida nelja erineva koolituse hulgast endale sobivaim:
• kas soovid Marco juhendamisel minna enda turundamisega rohkem süvitsi;
• avastada Hollandi persoonibrändi eksperdi Tom Scholte abiga moodusi, kuidas internetiavarustes enda andeid kordistada ning väärtust tõsta;
• saada USA juhtimiskonsultant Jason Wrighti juhendamisel selgust oma tugevustes ning moodustes, kuidas neid oskuslikumalt elus rakendada;
• või eelistad emakeelset programmi ning valid Õnnepanga eestvedaja Airi Kivi poolt läbi viidava treeningu, mille käigus õpid oma intuitsiooni rakendama soovitud tulemuste poole liikumiseks. Pärast Airi koolitust saad õppida Eesti tunnustatud etiketieksperdilt, Tiina Tšatšualt, kuidas ärikohtumistel positiivselt meelde jääda.

Konverentsipäeva viimases moodulis saad oma ideed ja avastused praktikasse panna, osaledes sotsiaalmeedia töötoas, kus õpid efektiivselt kasutama olulisemaid tööriistasid veebiavarustes (Twitter, Linkedin, Facebook) või CV Online töötoas, kus saad teada, kuidas luua silmapaistvat funktsionaalset CV-d.

Intensiivse konverentsipäeva pauside ajal saad luua uusi põnevaid kontakte ning harjutada oma liftikõnet nõnda, et konverentsilt lahkudes oled veelgi enesekindlam ja osavam enda tutvustamises. Selle enesekindluse saab pauside ajal fotograaf Urmas Kamdron võtta üles ka fotona – nõnda, et saaksid endast esinduslikku pilti kasutada hiljem veebiavarustes.

Põnevale konverentsipäevale järgneb vägev pidu, kus saad kaasosalejatega veelgi lähemalt tutvuda ning õppida meelelahutuslikul koolitusel, kuidas endast head muljet jätta.

See on vaieldamatult üks nendest JCI Estonia sündmustest, kus lihtsalt peab kohal olema, sest pärast on maru raske teistele järele sörkida, kui neil endast parem selgus saadud ning oma tugevused enda kasuks tööle pandud.

Kohtumiseni JCI Balti konverentsil! Ürituse ametlik kodulehekülg on http://www.jci.ee/bc2010/

---

Parimate soovidegaHarald Lepisk

Isikliku arengu blogi ettevõtlikule noorele
www.inspiratsioon.ee

No comments:

Post a Comment