Wednesday, May 28, 2014

JCI Aastakonverentsile on registeerunud juba üle 80 osaleja!

19-21.09.2014 toimub Viljandis haridusteemaline JCI Estonia Aastakonverents 2014 „Targalt tulevikku“. Konverentsi eesmärk on käsitleda hariduse- ja harituse teemasid ning anda ülevaade uuematest õppimisvõimalustest.
Tutvustame innovatiivseid erialasid ja õppemeetodeid ning arutleme mis tagab edu muutuvas majanduskeskkonnas. Uurime kuidas teha teadlikke valikuid, mis toetaksid nii isiklike kui ka tööalaste eesmärkide saavutamist.

Tänaseks on oma esinemised kinnitanud Andres Arrak, Ott Pärna, Alar Kolk, Madis Habakuk, Arno Kütt, Kristjan Port ja peatselt peaks neile lisanduma veelgi suuri visionääre ja parimaid praktikuid haridusmaastikult.  Esinejate kohta võite täpsemalt lugeda AK kodulehelt
Konverentsi modereerib Harald Lepisk ja peatselt on lisandumas inglise keelne programm.
Lisaks plaanime konverentsi päevase programmi raames erinevaid koolide ja ettevõtete külastusi.
JCI Estonia 25. aastase ajaloo jooksul toimub JCI Aastakonverents Viljandis esimest korda. Konverentsi päevased osad toimuvad hiljuti uuenduskuuri läbi teinud Sakala Keskuses. Reede õhtuse klassiõhtu stiilis avapeo tõmbab käima ansambel Ajaratas (halastamatult veereb, ei keegi teda peatada saa, eriti) kes esitab kõigile teada tuntud entel-tentel laule alternatiivkantri võtmes.
Konverents tipneb laupäeva õhtul toimuva TOYP tseremoonia ja JCI Estonia Auhinnagaalaga ning sellele järgneva piduliku õhtusöögiga Pärimusmuusika Aidas.

Sel aastal pakume lisaks täispaketile võimalust soetada ka soodsam ilma galata pakett. Sooushinnad kehtivad kuni 1.08. Vaata meie kodulehelt pakette ja juba registeerunud osalejaid.

Kõigil registeerunutel soovitame koheselt endale ka majutus Viljandis broneerida. Konverentsitiim soovitab eelkõige meie ametliku majutuspartnerit, Grand Hotell Viljandit, mis asub kõigest 240 m kaugusel Sakala Keskusest. Ühene tuba maksab 39 eur ja kahene 53 eur/öö ja tänaseks on juba ligi pooled toad broneeritud. Vaata lähemalt AK kodulehelt ja tee broneering (maksad alles septembris)!

Rohkem infot leiate konverentsi kodulehelt ja Facebookist.

Näeme AK-l!

JCI Viljandimaa

No comments:

Post a Comment