Thursday, May 31, 2012

JCI Estonia üldkogu ja Paide ralli.

JCI Paide Ralli eelt toimus selle aasta kolmas üldkogu. Kahetunnine koosolek oli vägagi informatiivne. Võtsime kokku kuidas läks COC Academy ja tegime plaane kuidas järgmine aasta see veel suurepärasem saaks. Tutvustati erinevaid tulevasi tublisid projekte, näiteks Rat Race, Koos Kooli, Nordic Academy jne. Suur läbiv teema oli saabuv Euroopa Konverents. Rääkisime sellest kuidas seal silma paista. Sangarist sai tellitud särgid, kinnitatud sai rinnamärgi kavand, mis peaksid täpselt ennem Euroopa Konverentsi meile kohale jõudma. Emotsioone oli palju ning kõik kibelesid rallit sõitma. 
(Egon Eiche)



Paide koja legendaarsel rohelise lehe rallil pidid osavõtjad kolmel kiiruskatsel orienteeruma kaardi järgi ning ka täpselt aega sõitma. Lisaks oli ka kolm "spetsiaalkatset" - vigursõit veoauto Zil-ga, tagurpidi keerava rooliga auto vigursõit (kui keerasid paremale, keeras auto vasakule) ning kiiruskatse suletud territooriumil.
Korraldus oli super, Meelis tegi head tööd ja kõik 13 ekipaazi finisheerisid. Pingeline heitlus oli lõpuni, kuid ikkagi jõud, tarkus ja kavalus (loe: vahest veab :) aitasid mind ja Radekut tõsta palehigis väljateenitud võidukarikad. 


Igaljuhul oli kõikide osalejate suus vaid üks lause, kes teaks kui äge see üritus oli, see tuleks kindlasti uuesti. Seega pange märkmikusse kirja - 2013 mai ning 10 juubelihõnguline Paide Koja Ralli. 

Roolija - Ojari
Kaardilugeja - Radek 


No comments:

Post a Comment