Friday, October 21, 2011

Tervisekonverentsist "Armasta Südamega"

Avasõnad Krista Tuttilt raputasid kõik osalejad ülesse ning kõigil oli selge, miks on kohale tuldud ning et konverentsi teema südame tervisest on igale inimesele oluline.

Esimesest õppetunnist Monika Poomanilt sai teada, et iga inimene on indiviid ning peab oma tervise hoidmiseks ennast tundma õppima ning selle järgi oma toitumist ja liikumist järgima.

Kristjan Port rääkis, et isepäi suurtel koormustel treenimine ei ole mitte tervislik ja võib hoopis olulise tervisekahjustuse kaasa tuua.

Peale tervislikku lõunat raakisid Katrin Aedma ja Toivo Niiberg naiste ning meeste erinevustest, sotsiaalsest survest suhetele.

Peale õhtust pausi jagasid Dr. Olev Poolamets ja Aivar Oja õpetusi, kuidas olla Mees tänapaeva ühiskonnas.

Mai-Agate Väljataga andis teada, et ilma armastuseta inimese elu on piin ning iga inimene peab leidma armastuse enda ja teiste vastu.

Ülejaanud õhtu oli täis uutmoodi liikumise vorme. Tantsulise teraapiaga vabanesime pingetest läbi põnevate liikumisharjutuste. Tantra praktikumis õppisime erinevate inimeste energiaid tajuma. Viimaseks võeti ette ühine kepikõnd Russalkani ja tagasi hotelli. Linnarahvale oli õhtune kepikõnniseltskond omaette vaatamisväärsus.

Tänud korraldajatele, kes olid kokku pannud ülihuvitava programmi, et oleks tahtnud ennast mitme loengu vahel jagada ning teinud fantastiliselt head korraldustöö, mis pani kõik ideaalselt sujuma.

Jään suure põnevusega järgmise aasta tervisekonverentsi ootama.

Margit Alep
Osaleja

Tervisekonverentsi kodulehekülg: http://www.tervisekonverents.ee

No comments:

Post a Comment